Add Your Heading Text Here

Aceasta tehnica se bazează pe teoria conform căreia, odată ce s-a realizat relaxarea totală a corpului, se activează abilitatea proprie organismului de a redresa orice problemă a corpului și a minții, prin readucerea acestora la echilibru și armonie.

 

Tehnica Bowen este o formulă unică de re-echilibrare neuro-musculară. Lucrează atât prin sistemul nervos, la nivel structural și muscular, cât și prin sistemul circulator și limfatic.

Doar cateva dintre afectiunile in care Tehnica Bowen si-a dovedit eficacitatea sunt:

 

Probleme scheleto-musculare si articulare (accidentari sportive, sciatica, umar intepenit, probleme la genunchi, luxatii ale gleznei, restrictie de miscare a gatului, dureri de spate, boli profesionale, etc)

Afectiuni ale organelor interne (probleme la rinichi, ficat, vezica biliara, stomac si intestine, etc)

Infertilitate, chisturi ovariene si fibroame uterine

Dezechilibre hormonale si emotionale

Stres si oboseala cronica

Migrene si dureri de cap

Afectiuni respiratorii, bronsite si astm

Boli ale sistemului imunitar

Sechele dupa accidente vasculare

Alergii, rinite

Enuresis (incontinenta nocturna la copii)

Afectiuni neurologice

Ofera alinare sportivilor, femeilor insarcinate si persoanelor cu nevoi speciale.Se adreseaza organismului la toate nivelele: fizic, chimic, mental si emotional si da rezultate in tratarea afectiunilor acute, cronice, neurologice sau psiho-somatice.

 

Are un efect de relaxare foarte profunda, la nivelul intregului corp si faciliteaza declansarea mecanismului de auto-vindecare. Cu toate acestea, nu este nevoie sa fiti bolnavi sau sa va doara ceva pentru a beneficia de pe urma unui tratament Bowen! Preventia este mai buna decat tratarea – toata lumea se simte mai bine cu Bowen! Nu exista, practic, contraindicatii si nici nu poate face nici un rau!