- Psihologie energetica
- Reprogramarea subconstientului
- Dezvoltare personala
- Eliberare emotionala

PSYCH-K este un procedeu rapid și sigur
care realizeaza schimbarea programelor și a credințelor subconștiente

PSYCH-K este prescurtarea pentru psiho-kineziologie (știința mișcărilor musculare ale omului). Programul a fost inițiat în 1988 de Robert M. Williams și este rezultatul a 14 ani de cercetări, experiență practică în diverse domenii, descoperiri din zona neuroștiințelor, dar și integrarea unor filozofii de viata si dezvoltare personala.   Se bazeaza pe cercetarile lui Bruce Lipton, care a pus bazele epigeneticii (vezi cartea “Biologia credintei” si “Efectul luna de miere” de bruce Lipton)

 

Ce se poate obtine prin PSYCH-K ?

1. Eliberare emotionala prin schimbarea perceptiei unor evenimente stresante din trecut, prezent sau viitor
Traumele sunt acele evenimente care depășesc posibilitățile individului de adaptare. În general aceste evenimente neplăcute generează o sensibilizare excesivă la emoțiile ulterioare. Pentru a putea iesi din acest cerc in care individul retraieste emotiile neplacute ale unei amintiri stresante, in diferite ipostaze ale vietii lui, se foloseste aceasta metoda de psihologie energetica, pentru a elibera energetic emotia captiva. Procedura in sine dureaza foarte putin, cateva minute, timp dupa care, persoana cu care s-a lucrat poate experimenta imediat o stare de liniste si eliberare profunda de neutralitate in legatura cu acel subiect.
Pret/sedinta : 250 lei
2. Eliberarea de fobii, frici, anxietate
In marea lor majoritate, fobiile, frica, anxietatea au in subconsient o cauza traumatica. Eliberarea emotionala care se obtine prin PSYCH-K inlatura cauza din subconstient a fobiilor, fricilor de orice fel, a anxietatii. PSYCH-K aduce acel echilibru emotional mult cautat intr-un mod foarte rapid, actionand asupra cauzei problemei, direct in subconstient.
Pret/sedinta : 250 lei
3. Rescrierea convingerilor limitative in sprijinul obiectivelor tale
Te-ai gândit vreodată cât de mult seamănă viata ta cu o cursă auto în care pilotul apasă simultan pedala de accelarație și cea de frână în încercarea de a face lucrurile mai repede și mai bine ? În limbaj PSYCH-K, acest lucru inseamnă că ai experimentat un confict între obiectivele conștiente și credințele subconștiente care te sabotează și te împiedică să atingi ceea ce ți-ai propus. Acest conflict se reflectă de obicei în diverse domenii ale vietii tale: în relații, în performanța la locul de muncă, în imaginea de sine, în sănătate. Convingerile tale subconștiente stabilesc limitele a ceea ce vrei să realizezi!

Subconștientul poate fi comparat cu un hard-disc, el este responsabil cu rularea unor programe. Un mod de a comunica ușor, eficient și direct cu mintea subconștientă pentru a descoperi credințele subconștiente care ne autosaboteaza este testarea musculara. S-a demonstrat că atunci când o persoană susține o afirmație cu care mintea subconștientă nu este de acord, conflictul dintre mintea subconștientă și mintea constientă duce la o reacție slabă a mușchilor și, când subconștientul susține afirmația făcută la nivel conștient, atunci răspunsul la nivel muscular este unul puternic. Echilibrarea incepe prin testarea unui set de convingeri/sistem de valori care ne ajută să aflăm dacă ne auto-sabotăm la nivel subconstient. Dacă în urma acestui procedeu, se remarca convingeri la care reacția musculară a fost slabă, acest lucru indică faptul că exista programe subconștiente care nu sunt aliniate cu obiectivele și cu dorințele conștiente.

In continuare, prin procesul de echilibrare PSYCH-K se crează o stare mentală receptivă care reduce rezistența la schimbare de la nivel subconștient, astfel incat mintea subconștientă poate fi accesată într- un mod asemănător unui computer, la nivel energetic. PSYCH-K devine astfel un instrument prin care poți modifica aceste convingeri și crea altele aflate în armonie cu sistemul tău de valori.
Pret/sedinta : 250 lei
4. Echilibrarea raportului in comunicarea verbala si non-verbala
Asigura lejeritate in comunicare, realizarea raportului in timpul comunicarii verbale si non-verbale. Foarte util persoanelor care lucreaza cu oamenii, pentru o comunicare optima, o usurinta a exprimarii personale, claritate in gandire si formularea discursului. Se face o singura data.
Pret/sedinta : 300 lei
5. Echilibrarea relatiilor (de cuplu, colegiale, de prietenie, parentale, etc)
Consta in echilibrarea la nivel energetic a relatiei. Se obtine claritate, autenticitate, usurinta in relatie. In cazul relatiilor toxice, de codependenta, se obtine separarea cu usurinta si fara urmari traumatice.
Se face o singura data.
Pret/sedinta : 300 lei
6. Echilibrarea convingerilor de baza - "detox al subconstientului"
Una din cele mai profunde proceduri de echilibrare, care realizeaza echilibrarea convingeritor de baza din subconstient. Convingerile de baza sunt acele convingeri in legatura cu viata, care ne creaza perceptia asupra vietii si care ne determina sa adoptam anumite atitudini si comportamente care nu sunt intotdeauna aliniate cu dorintele de realizare a sinelui. Aceste convingeri de baza au fost in mare parte implementate in copilaria mica, de catre adultii cu autoritate din viata noastra. Echilibrarea acestor convingeri genereaza o stare de liniste profunda sufleteasca, stabilitate emotionala si constituie o resursa importanta de energie pentru orice fel de obiectiv aveti de atins. Echilibrarea acestor convingeri constituie fundatia solida pe care se pot cladi numeroase etaje ale dezvoltarii personale.
Se face o singura data.
Pret/sedinta : 500 lei

O sedinta de PSYCH-K se poate realiza atat fata in fata, cat si la distanta, online. 

Nu necesita nicio pregatire prealabila din partea clientului.